foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


0532 540 03 89
info@zirvekarot.com

ZİRVE KAROT

Beton Delme Kesme Sistemleri

Kullanıcı Oyu:  / 2
En KötüEn İyi 

Karot işleri - Karot uygulamaları bir çok alanda kullanılmakta ve çözümler sunmaktadır.

Karot işi, matkap şeklindeki karot makinaları olarak adlandırılan makinalarla yapılmaktadır. İşlevi nedeniylr bir çok alanda ihitiyaca cevap veren uygulamadır.. Karot ile beton yapıdan silindir şeklinde parça çıkarılmaktır. Buna karot alma

denilmektedir. 

Faaliyet alanları:

* Beton yüzeyde kapı, pencere vs gibi alanlar açma.. Örneğin binanızda beton duvardan kapı açılması gerekiyor ve duvarda oldukça kalın ise karot uygulamaları ile bu işi yapılabilir. Karot uygulamalası beton yapıya fazla zarar vermez. Gürültüsü azdır. Hızlı bir şekilde sonuç alırsınız.

* Yapıda istenmeyen bölümün kesilmesi : Bazı durumlarda yapıdaki balkonu kesme ihtiyacı olablir. Tehlike oluşturduğu düşünülen beton çıkıntılar binadan temizlenme istenebilir. Karot uygulamaları bu işleri kolayca yapabilmekteyiz.

* Deprem testi ve betondan numune alma : Deprem testi yapılırken beton sütunlardan karot işi ile silindir şeklinde parçalar çıkarılmaktadır. Bu parçaların dayanıklılığı ve yapısı makinalar ile test edilerek binanın depreme dayanıklı olup olmadığı anlaşılmaktadır.

* Doğalgaz vs tesisat döşemelerinde de yoğun olarak kullanılmaktadır.

Daha bir çok uygulamada karot işleri tercih edilmektedir.

telefon whatsapp mail