foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


0532 540 03 89
info@zirvekarot.com

ZİRVE KAROT

Beton Delme Kesme Sistemleri

Kullanıcı Oyu:  / 3
En KötüEn İyi 

Uzun zamandır hayatımızda olan karot uygulamaları günümüzde bütün binalar kullanılan bir uygulama haline gelmiştir. Karot uygulamaları çok bilinmemekle birlikte çok yapılan bir uygulamadır. Karot beton delme işlemine denir. Beton delme uygulamaları ise karot makineleri ile gerçekleştilir. 

Beton delme uygulaması karot makinesi sayesinde rahatlıkla yapılabilmektedir. Karot makineleri ise elektrik ile çalışır ve asıl delme işlemini yapan kovan ve kovana kaynatılmış olan elmas uçlar ile pürüzsüz bir delim gerçekleştirilir. 

Delme uygulamaları için kullanılan elmaslar, kovanlar ve makinelerin kalitesi uygulamanın kalitesine doğrudan etki etmektedir. Bu açıdan uygulamalarda en doğru ekipmanların kullanılması gerekir.

Karot fiyatı ise bütün kriterlere bakılarak verilmektedir. Delinen betonun kalınlığı, çapı, beton türü, yatayda ve dikeyde olması, açısı gibi beton delinmesi için bütün etkenler karot fiyatı için önem arz etmektedir. Bu yönden karot fiyatında sabit bi fiyat söz konusu olmayıp karot uygulamalarına fiyat verilirken bütün bu kriterler göz önüne alınarak fiyat verilmektedir.

Fiyatlar da kalitede önemli olacağından uygulamanın kalitesi açısından fiyatı da ona göre artabilmektedir. Beton delme fiyatı uygulama yapan kurum tarafından keşfi yapılarak fiyatı verilmektedir. Beton delme karot fiyatları bütün bu etkenleri göz önüne alınarak verilir ve uygulama yapılır.

telefon whatsapp mail